Web Design

Cu ani de experienta in spatele nostru, un simt dezvoltat al creativitatii, un ochi bun pentru detalii si o tehnica perfectionata, suntem pregatiti sa iti oferim un website care iti va reprezenta in cel mai profesional mod afacerea.

Cu ajutorul platformei WordPress, avem libertate absoluta in ceea ce priveste design-ul unui website. Oferim flexibilitate completa in cadrul serviciilor noastre de web design, fiind capabili sa modificam orice detaliu al website-ului.

Indiferent ca ai nevoie de un site de prezentare pentru firma ta sau de o platformă completa de magazin online, noi te putem ajuta. Iti putem crea un site simplu sau complex, adaptat dupa preferintele tale.

De ce sa ne alegi?

Raportul nostru pret-calitate este optim, astfel incat oferim un pret corect si accesibil.

Cu ajutorul serviciilor noastre de web design, vei beneficia de un website complet si functional, prin intermediul caruia clientii tai vor putea vedea mesajul firmei tale, sa te contacteze prin mai multe modalitati sau, in cazul unui magazin online, sa efectueze o comanda.

Echipa noastra e specializata atat pe partea de front-end a website-ului (aspectul acestuia), cat si pe cea de back-end (arhitectura si codul site-ului). Astfel, iti garantam ca website-urile realizate de noi sunt complet stabile, verificate minutios si perfect functionale.

Raport calitate / pret
Profesionalism
Rezultate